fredag 19 februari 2010

För dåligt, SVT

Så här i pausen inför förlängningen mellan Slovakien och Ryssland måste jag bara komma med lite kritik riktat åt SVT:s håll.
Staffan Lindeborg och Mikael Renberg. Till och börja med Lindeborg, bara för att Alex Ovechkin har tacklat Zdeno Chara betyder inte det att han är ute efter just honom på något vis, visst, det kan vara så, men det vet du inte. Så sluta prata om det så fort båda spelarna är inne på isen, om det är mitt i ett anfall skulle du prata om att nu söker Ovechkin Chara eller så efterlyser du hämnd. Det fungerar inte så, de här gossarna spelar i NHL, där är det vanligt med tacklingar, de är vana.
Det är inte elitserien.

Mikael Renberg, om du ska jobba som kommentator måste du prata, det kritiserade jag dig för förut, du har förbättrat dig, tack. Men om du lik förbannat ska fortsätta kommentera, lär dig förfasiken uttala namnen, nej det är inte allra lättast att uttala alla Slovakiska och Ryska namn. Men det blir fruktansvärt jobbigt när ni stakar er, när ni är osäkra och när ni till och med säger "Afiniogenov - eller hur uttalas det?", men ändå gör fel nästa gång.

Nu börjar förlängningen, vi hörs snart!

David Kristiansen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar